Főoldal
Colormix Plus Kft. 6782 Mórahalom, Röszkei út 11 sz. Tel.: +3620/513-38-38 Email: colormixpluszkft@gmail.com
Kapcsolat  
Termékek
Eladás
Bérbeadás
Akciós Ajánlatunk
Hova Ajánljuk
Újdonságok
Galéria
   
 
 

Coral Szőnyegcsalád

 
  3 típusú szálból tevődik össze, amelyek 100% polyamidból készültek, így tulajdonságai kimagaslóak.
A 3 tipusú szál, amely felel a megfelelő por és vízelnyelő képességért, valamint a csiszolótulajdonságért, amelynek köszönhetően kiválóan tisztít.

Coral Grip
Színlista
Coral Brush
 
 
A Coral szőnyegcsalád sikeresen felöleli a kültéri, köztes és beltéri tisztasági zónákat. Tökéletesen alkalmas céges és magán ingatlanok hatékony védelmére.
 
 
 


Az új
Coral Brush AKTÍV szennyfogó szőnyeg négy kulcsterületen nyújt jól meghatározható továbbfejlődést:

A kosz begyűjtése,
A Coral brush AKTÍV leszedi a sarat a talpakról és a kerekekről, megvédve ezzel a belső padozatot a csúszásveszélytől és a károsodástól. szőnyeg szálszerkezet

 • A kosz letörlése,
  A Coral kefeként működve súrolja le és gyűjti össze a koszt, mielőtt az veszélyeztetné a belső burkolatokat.
 • A takaríthatóság,
  A Coral egészen az újszerű állapotig kitisztítható egyszerű takarító felszereléssel és tisztító szerekkel.
 • A megjelenés megtartása területein,
  A Coral szálai egyedülálló konstrukciójának köszönhetően megtartják formájukat a legnagyobb nyomás alatt is.
 •  
  Ezek a folyamatos fejlesztések teszik a Coral Brush AKTÍV-ot a leghatékonyabb bejárati burkolatok egyikévé. A Coral Brush AKTÍV hatékonyságát a számára kifejlesztett különleges standardot képviselő szálak biztosítják.
  Független tesztek bizonyítják, hogy a Coral Brush AKTÍV megfogja a kosz 90%-át, amennyiben 6 méter hosszúságban használják. A Coral Brush AKTÍV szőnyegek 100 cm, 150cm és 200cm szélességben állnak rendelkezésre.


  Coral Brush AKTÍV szőnyegek egyedülállóan 5 év garanciával rendelkeznek.


  A Coral Grip köztes tisztasági zóna nagy hatékonysággal, szinte lekaparja a szennyeződést a cipőtalpakról. Ez a tulajdonsága különösen alkalmassá teszi a szennyeződés behordásának megelőzésére.Intenzíven gyűjti be a koszt és tökéletesen elrejti azt.

  A CORAL GRIP megújuló képessége, sokáig újszerű kinézete feltűnően jó. Az állandó, intenzív használat sincs károsító hatással szép megjelenésére. A CORAL GRIP folyamatos használat mellett is hosszan megtartja csillogó, attraktív színeit. A többi CORAL szőnyeghez hasonlóan UV sugárzás álló. Az erős vinyl hátlapba vulkanizált CORAL GRIP szőnyegnek rendkívül magas a dimenzió stabilitása. Ideális beépítés nélkül a padlóra terítve, de burkolatba süllyesztve is. A nagy forgalmú helyeken akár a kerekes bevásárló kocsik terhelését is jól bírja. A CORAL GRIP nagyon erős és rugalmas elemi szálból készül, mely bármilyen napi- illetve nagytakarítási technológiával takarítható. Coral Grip köztes tisztasági zóna nagy teherbírású, a szélsőséges időjárási viszonyokat jól tűrő vinyl szennyfogó szőnyeg kül-és beltérre.

  Színminta:
  coral színminta

  Tisztelt Vásárlónk!

  Reméljük, évek múltán is úgy fogja érezni, hogy jól választott, amikor e kitűnő esztétikai és minőségi tulajdonságokkal rendelkező terméket megvásárolta.
  A gyártás minőségét az ISO 9001 szabvány szavatolja!
  Ahhoz, hogy az aktív lábtörlő igazán "aktív" maradjon, kérjük, fogadja meg az alábbi tanácsokat a használatával és karbantartásával kapcsolatban.

  Használati utasítás

  A Coral aktív lábtörlő szőnyeg speciálisan olyan területek padlóborítására készült, amelyek igen nagy koszolódásnak vannak kitéve, mint például bejáratok, liftek, ital árusító automaták környéke, átjárók a munkaterület és az irodák között, vagy éppen a konyha és az étterem között, tehát mindenhová, ahol az emberek átmennek a koszos területről a tiszta környezetbe. A Coral hihetetlenül erős és tartós szerkezetű: a hátlapja érzéketlen a vízre és koszra, ellenáll hidegnek és melegnek, nedvességnek és szárazságnak. Nagy önsúlya miatt kiterül, Everfort vinyl szegélye is merev marad. Ha valamilyen oknál fogva (pl. a falnak feszül, nyíló ajtó felkapja stb.) a műanyag szél felhajlik, ellentétes irányba vissza kell hajtani, s újra feszes állapotba kerül.
  Ha a szegélyek ragasztottak, nem szabad a szőnyeget a ragasztott szélnél felfüggeszteni, vagy erőteljesen húzni.
  Vigyázzunk, mert a szegélyek éles tárggyal könnyen megsérthetők, elvághatók.
  Nem ajánlott a szőnyeget összetekerve a szegélyen állítva tárolni, mert a szőnyeg nagy önsúlya miatt a szegély eldeformálódhat.
  Az Everfort vinyl szegély esetleges roncsolódása egyébként nem rontja a szőnyeg használati értékét, a szegélyt bármikor újra lehet ragasztani.

  A szennyfogó szőnyeg tisztítása

  Mindenekelőtt arra hívjuk fel figyelmét, hogy a lábtörlő szőnyeget ajánlatos rendszeresen (naponta) karbantartani, mivel épületvédő szerepének csak abban az esetben tud megfelelni, ha a belépők lábáról folyamatosan tudja a koszt begyűjteni. Ha kosszal teljesen telítődik, a benne felgyülemlett kvarckristályok az állandó nyomás hatására a szőnyeg szálait kezdik elvágni, azaz idő előtt tönkretenni.
  (Amennyiben külső cég végzi Önnél a takarítási szolgáltatást, javasoljuk, hogy a szerződésüket egészítsék ki a CORAL lábtörlő szőnyegek alább részletezett szakszerű karbantartásával.)
  A Coral aktív lábtörlő könnyű kezelhetősége következtében nem kíván speciális felszerelést. A porszívózás -különösen forgófejjel, erőteljesebb motorral, nagyobb darabok esetében ipari porszívó- tökéletesen megfelel a mindennapi tisztításhoz. Napközbeni karbantartásán segít, ha egy-két alkalommal, az igénybevételtől függően, keményszálú seprűvel lesöprik, így a felszíne tisztán marad.
  Nagyforgalmú helyeken, pl. áruházak, közintézmények ügyfélforgalommal, a beltéri CORAL napi takarítása csak abban az esetben lehet megfelelő, ha minden nap forgó kefés, erős porszívóval alaposan áttisztítják. Amikor kosszal jobban telítődött, mindig a napi igénybevétel és az időjárási viszonyok függvényében, akkor vízvisszaszívós szőnyegtisztító géppel és szőnyegtisztítószerrel kell kitakarítani. Abban az esetben, ha a Coralt rendkívüli koszolódást eredményező körülmények között használjuk pl. építkezés alatt, akkor is tisztítható ily módon, vagy akár locsoló tömlővel (slaggal), vagy egyéb erős vízsugárral (nagynyomású gép, olajos szennyeződés esetén meleg víz, gőz) is ki lehet csapatni. A Coral tisztítható a legkülönbözőbb textil-tisztítószerrel, évek alatt sem veszíti el a formáját.
  A CORAL BRUSH szennyfogó szőnyeg tönkretételét, színvesztését eredményezi a hypo vagy bármilyen más clorid tartalmú fertőtlenítőszer használata vagy lecsöppenése még a legenyhébb hígításban is. Az ilyen esetekre sem a gyártó sem a forgalmazó semmilyen garanciát nem vállal.

  Ha a szennyeződéseket rendszeresen eltávolítjuk, a Coral folyamatosan és hatékonyan fogja teljesíteni feladatát.

  Javaslat és útmutató a Coral aktív lábtörlő nagytakarításához

  Száraz, poros időjárás esetén

  A szennyfogó szőnyeg összegyűlt port, roncsoló kvarckristályokat erőteljes porszívóval porszívózzuk ki. A következő lépésben vízvisszaszívós szőnyegtisztító géppel (a választott szőnyegtisztítószer használati utasítása szerinti oldattal) takarítsuk ki a szőnyeget. Ha a tisztítás után folt maradt a szőnyegen, a megfelelő folttisztítószert szivaccsal vigyük fel a felületre, majd rövid hatásidő után tiszta vízzel szívjuk ki. Utolsó lépésként a vízvisszaszívós szőnyegtisztító géppel tiszta vízzel "öblítsük" ki a szőnyeget, hogy minden tisztítószer maradványt nyom nélkül eltávolítsunk.

  Nedves, sózott, hókásás időjárás esetén

  A szőnyegre behordott nedves szennyeződést tiszta vizes vízvisszaszívós géppel szívjuk ki. Ezután következik a fent leírtaknak megfelelően a szőnyegtisztítószeres átmosás, szükség szerinti folttisztítás és a záró tiszta vizes öblítés.

  Folttisztítás

  A folttisztítás sikerének legfontosabb tényezője az idő. Egy-két órán belül bármilyen folt eltávolítható tiszta vizes szivaccsal vagy ruhával. A keletkezett foltot kör- körös mozdulatokkal minden oldalról át kell dörzsölni, így a szálak felületéről le tudjuk a szennyeződést törölni. Amennyiben csak később tudjuk a foltot tisztítani, textilre is használható folttisztítót használjunk, s az előírásnak megfelelően, rövid hatásidő után tiszta vízzel szívjuk ki, hogy minden tisztítószer maradványt eltávolítsunk, majd az egész felületet tisztítsuk át a nagytakarításként ismertetett módon.
  A legnehezebben az olajszennyeződés távolítható el. Leghatásosabb módja -a lehető legrövidebb időn belül- jól habzó szőnyegtisztító sampon bedolgozása a szőnyegbe a folt nagyságától függően kefével vagy súroló géppel. A habot hagyni kell kb. fél óráig, majd minél melegebb vízzel ki kell szívni és a fentieknek megfelelően az egész szőnyeget át kell tisztítani. Amennyiben lehetőség van rá, a leghatékonyabb a gőzborotva használata. Ismertek még különböző olajfolt-tisztító szerek is, melyek az előírás szerinti használat esetén szintén eredményesen tüntetik el az olajos szennyeződéseket.
  A rágógumi eltávolítása okoz még sok gondot. Nagyon fontos, hogy egy napig se hagyjuk a szőnyegen, mert azonnal több betaposott rágógumi fogja követni. A leghatékonyabb rágógumi eltávolító szer a "jég-spray" amely ipari tisztítószer forgalmazóknál kapható. A flakonból ráfújunk a rágógumira, amely másodperceken belül megfagy. Ekkor kalapáccsal apró darabokra törjük és a legegyszerűbb módon kiporszívózzuk.

  A nagytakarítás gyakorisága

  Mindig a forgalom nagysága és az időjárás függvényében változik. Egyszerű megállapítási módja a szőnyeg színének változása. Amennyiben az eredeti szőnyegszín kezd összemosódni, egyszínűvé válni, "elszürkülni", ajánlatos a nagytakarítás.

  Lelkiismeretes gondozás és tisztítás esetén a Coral aktív lábtörlő évekig megőrzi hatékonyságát és épületvédő szerepét.

  Kültéri szennyfogó szőnyegek takarítása

  Coral Grip, Jaguar, Verimpex, Economat napi takarításuk megegyezik a beltéri szőnyegekével. Erős szálú söprűvel vagy porszívóval minden nap portalanítani kell. Vastagságuk miatt sok darabos szennyeződést és sarat képesek tárolni, ezért hetente föl kell őket hajtani és az alattuk összegyűlt koszt kitakarítani.

  Nagytakarításként magukat a szőnyegeket érdemes vizesen áttisztítani, ha van rá lehetőség, slaggal átmosni.

   
  Web és grafikai szerkesztés  
  Főoldal AluTrend DunaAir Coral Laguna Email Kapcsolat Termékek Eladás Bérbeadás Akciós Ajánlat Hova ajánljuk Újdonságok Galéria