Főoldal
Colormix Plus Kft. 6782 Mórahalom, Röszkei út 11 sz. Tel.: +3620/513-38-38 Email: colormixpluszkft@gmail.com
Kapcsolat  
Termékek
Eladás
Bérbeadás
Akciós Ajánlatunk
Hova Ajánljuk
Újdonságok
Galéria
   
 
 

AluTrend Szőnyegcsalád

 
 
gumis kefés
textil
AluTrend Bross
AluTrend Dry
AluTrend Rub
textil - kefe gumis
 
 
 

Az AluTrend szőnyegcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy az Ön igényeit teljesen kiszolgálja. Saját elképzelése szerint kapcsolhatja egymáshoz a modulokat.


AluTrend Bross kültéri szennyfogó . A járófelület extrém módon strapabíró, a leghatékonyabbban tisztítja le a durva szennyeződéseket, sarat, havat, törmeléket. Egy kültéri, elsődleges zónával szemben ez a legfontosabb elvárás, amit az EconoBross tökéletesen teljesít.

kefés
 
Alumínium sínes szennyfogók, amelyeket kültérben, akár esőtől nem védett területre is helyezhetünk. A szennyfogót érdemes a padlózatba süllyeszteni (amennyiben lehetséges), de ha ez már nem megoldható ék alakú alumínium profillal látjuk el a széleket a botlásveszély elkerülésére. A lábtörlők hazai összeszerelésűek, így az egyedi méretek sem okoznak problémát. A megfelelő minőségű és kialakítású kültéri szennyfogó a bejárati zónában, felfogja a szennyeződés mintegy 80-85%-át. Jelentősége óriási, hiszen ezt a szennyeződést nem a padlózatról kell feltakarítani, így az épület üzemeltetése gazdaságossabbá válik. A behordott szennyeződés idő előtt elkoptatja, megkarcolja a padlózatot is, nem kis töbletköltséget okozva ezzel az épület üzemeltetőjének. Mi tehát a megoldás? A lábtörlő, gondolnánk azonnal! De gondoljunk csak bele. Láttak már Önök egy forgalmas üzlet előtt szorgalmasan lábat törlő ügyfeleket? A megoldás egy olyan zóna kialakítása, amelyben az épületbe belépni szándékozó a zónán áthaladva már majdnem tiszta cipővel lép be az épületbe. Ezt a célt szolgálják a kültéri szennyfogók. Ezeknek a szennyfogóknak bírniuk kell az időjárás viszontagságait, és nem ázhatnak át, mert így fokozott csúszásveszéllyel kellene számolni.AluTrend Dry kültéri szennyfogó. Átlagos terhelésű bejáratokhoz kiválóan alkalmazható rendszer. Az alusínes szerkezetet e típusnál csak textil járófelülettel szereljük. A textil járófelületek különböző típusúak. A tűfilces járófelület strapabíró, a velúr jobban gyűjti a nedvességet.

 
Multifunkcionális lábtörlő, mely egy rendszerben kombinálja a bordázott csúszásmentesítő, a kefés és a nedvességet gyűjtő textiles járófelületeket. A textiles felületek miatt elsősorban nedvességtől védett külterületre, vagy köztes zónába ajánljuk. A megfelelő minőségű és kialakítású kültéri szennyfogó a bejárati zónában, felfogja a szennyeződés mintegy 80-85%-át. Jelentősége óriási, hiszen ezt a szennyeződést nem a padlózatról kell feltakarítani, így az épület üzemeltetése gazdaságossabbá válik. A behordott szennyeződés idő előtt elkoptatja, megkarcolja a padlózatot is, nem kis töbletköltséget okozva ezzel az épület üzemeltetőjének. Mi tehát a megoldás? A lábtörlő, gondolnánk azonnal! De gondoljunk csak bele. Láttak már Önök egy forgalmas üzlet előtt szorgalmasan lábat törlő ügyfeleket? A megoldás egy olyan zóna kialakítása, amelyben az épületbe belépni szándékozó a zónán áthaladva már majdnem tiszta cipővel lép be az épületbe. Ezt a célt szolgálják a kültéri szennyfogók. Ezeknek a szennyfogóknak bírniuk kell az időjárás viszontagságait, és nem ázhatnak át, mert így fokozott csúszásveszéllyel kellene számolni. Vastagság: 17 mm.


AluTrend Rub kültéri szennyfogó. Átlagos terhelésű bejáratokhoz kiválóan alkalmazható rendszer. Az alumínium sínes szerkezetet e típusnál csak bordázott vinyl járófelülettel szereljük.A járófelület extrém módon strapabíró, valamint csúszásmentes belépést biztosít.

kefés
 
Alumínium sínes szennyfogók, amelyeket kültérben, akár esőtől nem védett területre is helyezhetünk. A szennyfogót érdemes a padlózatba süllyeszteni (amennyiben lehetséges), de ha ez már nem megoldható ék alakú alumínium profillal látjuk el a széleket a botlásveszély elkerülésére. A lábtörlők hazai összeszerelésűek, így az egyedi méretek sem okoznak problémát. A megfelelő minőségű és kialakítású kültéri szennyfogó a bejárati zónában, felfogja a szennyeződés mintegy 80-85%-át. Jelentősége óriási, hiszen ezt a szennyeződést nem a padlózatról kell feltakarítani, így az épület üzemeltetése gazdaságossabbá válik. A behordott szennyeződés idő előtt elkoptatja, megkarcolja a padlózatot is, nem kis töbletköltséget okozva ezzel az épület üzemeltetőjének. Mi tehát a megoldás? A lábtörlő, gondolnánk azonnal! De gondoljunk csak bele. Láttak már Önök egy forgalmas üzlet előtt szorgalmasan lábat törlő ügyfeleket? A megoldás egy olyan zóna kialakítása, amelyben az épületbe belépni szándékozó a zónán áthaladva már majdnem tiszta cipővel lép be az épületbe. Ezt a célt szolgálják a kültéri szennyfogók. Ezeknek a szennyfogóknak bírniuk kell az időjárás viszontagságait, és nem ázhatnak át, mert így fokozott csúszásveszéllyel kellene számolni.
 
Web és grafikai szerkesztés  
Főoldal AluTrend DunaAir Coral Laguna Email Kapcsolat Termékek Eladás Bérbeadás Akciós Ajánlat Hova ajánljuk Újdonságok Galéria